Sposób przygotowania

Kotlety delikatnie rozbijamy tłuczkiem, nacieramy przyprawami. Marchew i ser ścieramy na tarce o grubych oczkach i doprawiamy. Powstałym farszem nadziewamy mięso, zwijamy roladki i spinamy klub wiążemy nicią kuchenną. Zapiekamy w naczyniu do zapiekania, podlewamy bulionem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Też tak czasem robię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    inna opcja schabowych
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    inna i pyszna :) polecam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    wyglądają pysznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !