Sposób przygotowania

ZAPARZYĆ HERBATĘ MALINOWĄ ZALEWAJĄC PRZEGOTOWANĄ ALE NIE WRZĄCĄ WODĄ I DODAĆ SUSZONE JABŁKA. ZETRZEĆ SKÓRKĘ Z CYTRYNY I POMARAŃCZY I DORZUCIĆ DO NAPARU. HERBATA POWINNA SIĘ PARZYĆ OKOŁO 5 MINUT, AŻ NABIERZE INTENSYWNIE CZERWONEGO KOLORU. GOTOWY NAPÓJ OSŁODZIĆ KOSTKAMI CUKRU ORAZ DODAĆ KILKA GOŹDZIKÓW.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    tak przyrządzona na pewno rozgrzewa.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    aromatyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    w sam raz na chłodne wieczory
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    akurat na dzisiejszą pogodę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !