Sposób przygotowania

Udka umyć osuszyć, przyprawić solą. Oddzielamy mięso od skóry ale w ten sposób aby jej nie uszkodzić, a żeby powstały tzw. kieszonki. Wszystkie przyprawy
wymieszać z oliwa i powstałą pastą napełnić kiszonki. Wstawiamy na 3 godziny do lodówki
. Pieczemy następnie na mocno rozgrzanym grillu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne, takich z przyprawiami nie probowalam jeszcze
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !