Sposób przygotowania

Ugotować budyń z mleka i cukru.Ostudzić.Utrzeć z margaryną na jednolitą masę.Śmietanę ubić z cukrem pudrem i śmietan- fixami.Herbatniki ułożyć na blasze, posmarować lekko podgrzaną masą krówkową, ułożyć następną warstwę herbatników.Posmarować masą budyniową, ułożyć znów herbatniki.Na nie rozsmarować ubitą śmietanę i ułożyć ostatnią warstwę herbatników.Można polać polewą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smakowity !
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    emilka299

    przepyszny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !