Sposób przygotowania

Upiec dwa biszkopty. Jabłka usmażyć z cukrem, wodą i na koniec dodać galaretkę pomarańczową. Śmietanę ubić z galaretką wiśniową. Na jeden biszkopt dać usmazone jabłka, następnie poukładać pierniczki i zalać bitą śmietaną i przykryć drugim plackiem. Polać polewą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Ciekawy ten przepis, pomysłowe wykorzystanie pierników ;)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Dzięki, jak go zrobię wrzucę przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Świetny przepis:)I jeśli z piernikami to musi być baaaaardzo smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pięknie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !