Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mój mąż w kuchni, czyli przypalona mortadela

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 50 dkg
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat
kucharek, pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mój mąż w kuchni, czyli przypalona mortadela

Mortadelę kroimy w grube plastry. Przyprawiamy kucharkiem i pieprzem. Panierujemy w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju z obu stron. Można podawać z ziemniakami i surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 21.10.2011 09:56
przypalona ale smaczna
pacpaw 26.02.2011 16:27
hyhyh :D
Iwona51
Iwona51 24.12.2010 07:28
mój chłopek też takie lubi
RenataZ-et 02.12.2010 10:16
Hahaha, no ładnie ładnie... widzę, że wyszła bardzo chrupka ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak