Sposób przygotowania

Bagietki przekroić wzdłuż, każdą przekrojoną połowę podzielić na 3-4 części. Podgrzybki udusić z posiekaną cebulą na odrobinie oleju i wodzie. Przyprawić kucharkiem i pieprzem. Uduszone grzyby rozłożyć na kawałkach bagietki, posypać serem i zapiec w piekarniku. Podawać gorące.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wyglądają apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    az mnie skręca co tak pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    poproszę jedną
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !