Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanki z podgrzybkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 2 sztuki
podgrzybki 50 dkg
cebula 2 sztuki
kucharek, pieprz do smaku
olej
ser żółty 25 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanki z podgrzybkami

Bagietki przekroić wzdłuż, każdą przekrojoną połowę podzielić na 3-4 części. Podgrzybki udusić z posiekaną cebulą na odrobinie oleju i wodzie. Przyprawić kucharkiem i pieprzem. Uduszone grzyby rozłożyć na kawałkach bagietki, posypać serem i zapiec w piekarniku. Podawać gorące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 21.03.2012 21:15
smacznie wygląda
Jolanta40 22.02.2012 07:18
poproszę jedną
Iwona51
Iwona51 24.12.2010 07:29
az mnie skręca co tak pysznie wygląda
Iwona56 04.12.2010 09:33
świetny pomysł
Marcin37 02.12.2010 17:29
Pycha
RenataZ-et 02.12.2010 10:17
Wyglądają apetycznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak