Sposób przygotowania

Fasolę namaczamy na noc.Następnego dnia gotujemy razem z obsmażonymi kawałkami boczku.Dodajemy pokrojona marchewkę i gotujemy do miękkosci.Cebule drobno siekamy i podsmażamy,przekładamy do zupy.Dodajemy kostkę rosołową,ziele angielskie i pokrojone w kostkę ziemniaki.
Gotujemy aż ziemniaki będą miękkie.Podajemy,ewentualnie przed podaniem doprawiamy

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ale smakowita :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Tak wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie zupy, smaczne i aromatyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    lubię fasolówki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !