Sposób przygotowania

Jabłka umyć i obrać ze skórki. Wydrążyć środki. Jabłka włożyć do garnka i zalać wodą. Zagotować. Jabłka powinny być miękkie, ale nie rozgotowane. Ostudzić. Śmietanę ubić z cukrem pudrem na sztywno. Do jabłek włożyć po jednej gałce lodów i udekorować bitą śmietaną, a następnie polać polewą czekoladową. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Fajny pomysł na deser :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowy deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    to jest pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszniutkie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    mniamm-super deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na coś pysznego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacyjny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !