Sposób przygotowania

Mięso przygotować jak na tradycyjne kotlety mielone.
Kilka ładnych grzybków odłożyć w całości, resztę drobno posiekać i dodać do mięsa, wymieszać .
Całe grzyby otoczyć mięsem, uformować kotlety i panierować w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor na gorącym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Mielone na pewno smaczne ale pomysł z grzybkiem oryginalny i do podpatrzenia:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo fajne te mielone - wiem, bo robię podobne, ale ze świeżymi grzybkami, a nie marynowanymi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetny pomysł na uatrakcyjnienie mielonego kotleta.
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    świetnie sie prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Zgadzam się wygląda ślicznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś innego ,fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !