Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser ryżowo - budyniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 szklanka
mleko 3,2% 1 litr
budyń waniliowy 2 sztuka
cukier wanilinowy 1 sztuka
cukier 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: deser ryżowo - budyniowy

ryż ugotować na mleku dodać cukier wanilinowy przygotować budyń według przepisu wlać do ryżu zagotować rozlać do salaterek o odstawić do wystygnięcia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 01.12.2010 20:38
ciekawy deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak