Sposób przygotowania

Udka doprawiamy do smaku, solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka. Zalewamy je piwem i odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę.. Po tym czasie
udka podsmażamy na patelni i układamy na
podlanej olejem blasze. Pieczemy do momentu
kiedy będą miękkie. Po tym czasie
zasypujemy warzywami i pieczemy około 20
min. Warzywa powinny być miękkie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie i smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko to jeść i nie oglądać się.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajna nazwa ;)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !