Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem oliwy - al dente. Na oliwie podsmażyć drobno posiekany czosnek, tak by się jedynie zarumienił. Pietruszkę drobno posiekać. Masło roztopić. Makaron polać roztopionym masłem, dodać czosnek oraz natkę pietruszki. Doprawić do smaku i wszystko dokładnie wymieszać. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie w przygotowaniu i zdrowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł na szybki obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Z pewnością przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    brzmi ciekawie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !