Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone jabłka z bananami, bakaliami i miodem

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4 sztuki
banan 1 sztuka
daktyle 8 sztuk
orzech laskowe 4 sztuki
orzechy włoskie 4 sztuki
miód lipowy 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone jabłka z bananami, bakaliami i miodem

Umyć jabłka, odciąć czubek, gniazdo wydrążyć.
Banana pokroić w kostkę. Orzechy można pokroić. Do każdego z jabłek włożyć banany i bakalie. Do każdego jabłka dodać pół łyżeczki miodu. Przykryć odciętym wcześniej czubkiem. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na około 20-30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 25.06.2013 21:09
bardzo lubię,apetycznie
Łukasz15 02.01.2013 19:59
Super
Zoso 24.01.2012 22:10
co? co lubi moja dziewczyna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak