Sposób przygotowania

Filety śledziowe rolujemy w przekłuwamy wykałaczką. Do powstałego zagłębienia wsypujemy odrobinę posiekanego szczypiorku i zakrywamy kleksem majonezu. Całość dekorujemy fioletowa cebulą i szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dekoracja śliczna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    coś wspaniałego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jestem pod wrażeniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pieknie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    MNiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    wygląda bajecznie
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszna przekąska !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wyglada wspaniale ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !