Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułeczki zapiekane z sopocka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerki 2
szynka sopocka 0,20dag
jaja 2

Przepis i sposób przygotowania na: bułeczki zapiekane z sopocka

Bułki przekroić na pół i wybrać z nich środek.Wędlinę pokroić w kostkęi obsmażyć,następnie dodać wyjęty wczesniej środek bułki i wbić jajka całość usmażyć i wyjąć na talerz .Na patelni obsmażyć bułkę z obu stron.Do gorącej bułki włożyć jajecznicę i oblać ketchupem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak