Sposób przygotowania

Jajko ugotować na twardo. Awokado ( dojrzałe , miękkie ) obrać ze skórki, usunąć pestkę . Czosenk przecisnąć przez praskę. Utrzeć blenderem na puszystą masę awokado, jajko, czosnek oliwę z oliwek, dodać koperek, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !