Sposób przygotowania

Z chleba tostowego odcinamy skórkę i kroimy na 9 kwadratów. Ogórki kroimy w plastry, a śledzie na niewielkie kawałki odpowiadające wielkością kostką chleba. Plastry sera kroimy na paski, a następnie zwijamy w ruloniki. Z pomidora wycinamy gniazdo nasienne i kroimy na kawałki. Na wykałaczkę nabijamy kolejno: pomidor, roladkę z żółtego sera, śledzia, ogórek, a na końcu chleb.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jakie piękne!
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajna przystawka - cieszy oko i podniebienie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajna przystawka - cieszy oko i podniebienie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale fajne koreczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Jakie piękne kolory:):) bardzo apetyczna zakąska;:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super przekąski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !