Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnie z olejem włożyć chleb krojony podpiec aż się zarumieni na złoty kolor. Po usmażeniu posypać cukrem lub posmarować dżemem. Jeść na ciepło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    pycha:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Pamiętem że jak jechałam do Babci w poznańskie to tam dzieci sąsiadki taki chleb jadły- chyba im zazdrościłam bo Babcia nie chciała tak robić , że to niezdrowe .Potem grzanki na patelni robiłam ale raczej z serem czy czymś innym niż na słodko .
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Wspomnienie dzieciństwa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    z każdą potrawą wiążą się czyjeś wspomnienia.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    o tak...to też moje wspomnienia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    kiedys sie robi♥o

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !