Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodajemy namoczoną w wodzie kajzerke, przyprawy i 2 łyżki oleju. Wszystko dokładnie wyrabiamy i dzielimy na 10 porcji. Pieczarki po umyciu, oczyścić, osuszyć i posolić. Każdą z nich otoczyć warstwą mięsa mielonego formując kulę. Obsmażyć na gorącym oleju, wystudzić i przeciąć na pół. Powstałe połówki układamy na ruszcie grila i pieczemy kilka minut z obu stron. W każdą połówke możemy wbić wykałaczkę, łatwiej będzie obracac na grilu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Na pewno wypróbuję :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pomysłowe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !