Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet drobiowy z boczkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 50 dag
wędzony boczek 7 plastrów
olej
cebula biała
rozmaryn
oregano
sól, pieprz
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Filet drobiowy z boczkiem

Pierś z kurczaka pokroić na 7 plastrów, skropić sokiem z cytryny, natrzeć pieprzem, solą, posiekana cebulą, rozmarynem i oregano. Każdy kawałek mięsa obwinąć boczkiem i spiąc wykałaczką. Posmaroważ olejem i piec na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 19.08.2011 22:03
mniam...
ajres 13.07.2011 20:56
super
ajres 13.07.2011 20:56
super
Gonia555 14.12.2010 17:42
Przyprawy nadają pyszny smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak