Sposób przygotowania

Mieszamy razem miód, sos sojowy, sok z pomarańczy, oregano, sól i pieprz. Tą marynatą polewamy plastry schaba i na ok. 2 h wstawiamy do lodówki. Po tym czasie wyjmujemy je z lodówki, odsączamy i układamy na ruszcie. Pieczemy po kilka minut z każdej strony, skrapiając pozostałą marynatą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fantastyczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    superr

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !