Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne smarujemy smalcem ,układamy w nim ciasno kiełbasę .Cebule obieramy i kroimy w krążki .Czosnek obieramy i układamy wraz z cebulą na kiełbasie.Nagrzewamy piekarnik do 200* C i pieczemy przez 1 godzinę co jakiś czas przekłuwamy osłonkę kiełbasy by tłuszcz swobodnie odpłynął .Najlepiej smakuje z sosami majonezowymi i buraczkami z chrzanem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Tak samo robię jak i Ty.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczne i pożywne!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczna ,Wielkanoc mi przypomina
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna kiełbasa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !