Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z mięsa i pieczarek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gotowanego mięsa 15 dag
pieczarek świeżych lub ze słoik 10 dag
czerstwej bułki 1/2
wywaru miesnego 1/2 szklanki
cebule 2
masła roślinnego 4 łyżki
posiekanej natki pietruszki 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z mięsa i pieczarek

Bułkę moczymy w wywarze, pieczarki i cebulę dusimy z połową masła. Mięso przepuszczamy przez maszynkę razem z namoczoną i odsączoną bułką, pieczarkami oraz cebulą. Dodajemy resztę masła, natkę pietruszki, sól do smaku i całośc dokładnie mieszamy.

Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 13.12.2010 09:23
Fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak