Sposób przygotowania

Na roztopione masło (najlepiej czosnkowe) wrzucamy krakowską pokrojona w kostkę. Jajka mieszamy z pokrojoną mozzarellą, przyprawą Kucharek, gomasio i gdy kiełbasa się zarumieni wlewamy na patelnię. Smażymy do momentu, gdy ser stanie się \"ciągliwy\".

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne śniadanko!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    W sam raz na niedzielny poranek ... w duecie ze świeżą bułeczką - idealna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ciekawa!
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Widzę, że też jesteś miłośnikiem jajecznicy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !