Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rzepa w sosie beszamelowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzepa 3 szkl.
masło 2 łyż
natka pietruszki garści
sos beszamelowy 1 łyżki
starty ser 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: rzepa w sosie beszamelowym

Rzepę usmażyć pokrojoną w kostkę i usmażyć na maśle 2,3 min na średnim ogniu.Dodać natkę pietruszki posiekaną i przyprawy.Wlać sos beszamelowy i dokładnie wymieszać podawać gorące .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak