Sposób przygotowania

Masło rozpuścić na patelni dodać szpinak. Jeśli jest mrożony to poczekać aż się rozpuści jeśli świeży poczekać aż liście zmiękną. Dodać pół opakowania serka mascarpone i wycisnąć 2 ząbki czosnku. Wymieszać dokładnie dodać połowę pokruszonej fety. Makaron ugotować i odcedzić, polać sosem szpinakowym pokruszyc fetę na górze.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !