Sposób przygotowania

Mięso ugotować,pod koniec gotowania dodaćwłoszczyznę i czosnek, a także liść i ziele ang. Bułkę namoczyć, odcisnąć, zemleć z mięsem i jarzynami. Cebulę usmażyć na brązowo, dodać do mięsa i przyprawić. Wbić 2 surowe jajka.Wymieszać.Z 5 jaj,wody i mąki smażyć cienkie placki,dawac farsz do środka i zawijać. Panierować w bułce tartej i smażyć.U mnie je się je z ketchupem.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne mógłby mi ktoś zrobić ...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    też takie robię,są pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetne!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pysznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    A do popicia pikantny barszczyk !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    napewno spróbuję je zrobić
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    do tego barszczyk i miód w ustach
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam krokiety.. Pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Prawdziwe pyszności!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pycha
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    janko

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !