Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej z brzoskwiniami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 70 dag
brzoskwinie 1 puszka
rodzynki 10 dag
majonez 4 łyżki
śmietana 2 łyżki
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej z brzoskwiniami

Przygotowanie

Brzoskwinie osączyć, pokroić na małe kawałeczki. Kapustę poszatkować. Rodzynki zalać wrzątkiem, aby zmiękły odcedzić. Wszystkie składniki wymieszać. Zrobić sos: połączyć śmietanę z majonezem, przyprawiś solą, pieprzem, curry. Polać na koniec sałatkę, wstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak