Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z boczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5kg
boczek wędzony 30 dag
cebula
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z boczkiem

Kapustę udusić razem z cebulką do miękkości doprawić sola i pieprzem. Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Wymieszać z kapustą i jeszcze chwile razem poddusić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 06.01.2012 10:22
coś dla mnie
angelika14 02.01.2012 18:42
pychotka że palce lizać
iknkirke 09.06.2011 09:16
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak