Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip z sera pleśniowego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy 500g
majonez 1szkl
sok z cytryny 1łyżka
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: dip z sera pleśniowego

Widelcem dokładnie rozgnieść ser na miazgę.Dodać majonez,sok z cytryny i wymieszać.Doprawić solą i białym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak