Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rurki z serem i orzechami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy niebieski 100g
orzechy włoskie 100g
ząbki czosnku 2
smietana 18% 200ml
oliwa 2łyżki
natka pietruszki 1/2pęczka
sól
pieprz
makaron rurki 1op

Przepis i sposób przygotowania na: rurki z serem i orzechami

Makaron ugotować.Orzechy i czosnek posiekać,wrzucić na rozgrzaną oliwę.Smażyć 3min.Dodać kawałki sera pleśniowego,śmietanę i natkę.Doprawić solą i pieprzem,zamieszać.Polać sosem makaron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak