Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rabarbar we własnym soku

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wody ½ szklanki
cukru 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: rabarbar we własnym soku

Rabarbar umyć, obciąć końce łodyg. Pokroić na krótkie kawałki, podlać gorącą wodą i podgrzewać do lekkiego zmięknięcia. Dodać cukier, wymieszać, nakładać do słoików i apertyzacja.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 25.01.2012 19:27
bardzo dobry pomys?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak