Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuz w sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1/2 szt
ocet balsamiczny 100 ml
cukier 3 łyżki
skóra z limonki
mięta kilka listków

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuz w sosie

Arbuza wykrawamy z łupiny i kroimy w kostkę.Przygotowujemy sos balsamico: do rondla wlewamy ocet balsamiczny i dodajemy cukier . Podgrzewamy i redukujemy aż otrzymamy gęsty sos.Sos studzimy. Arbuza polewamy sosem i ozdabiamy otartą skórką z limonki i liśćmi mięty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 06.09.2011 09:21
super
dasada1 06.02.2011 10:32
super!
noculos 06.02.2011 10:24
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak