Sposób przygotowania

1. Bagietkę pokroic na kromki o grubości ok. 1 cm. Każdą kromkę natrzec przeciętym na pół ząbkiem czosnku, a następnie posmarowac połową masła.
2. Pieczarki oczyścic i pokroic w plasterki. Cebulę obrac, posiekac i rzaem z grzybami podsmarowac na reszcie masła. Doprawic ziołami prowansalskimi.
3. Na kromkinakładac pieczarki z cebulą, szynkę i żółty ser. Zapiekanki ułożyc na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekac w temp. 180 stopni przez chwilę , aż ser się rozpuści.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajniusie;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    smakowicie brzmi:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    na pewno zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !