Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert z sosem miodowo balsamicznym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwa 2 łyżki
ocet balsamiczny 2 łyżki
orzechy włoskie 2 łyżki
miód lipowy 2 łyżki
camembert 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert z sosem miodowo balsamicznym

Sery wyjąć z pudełeczka, ułożyć w formie na folii aluminiowej i porządnie po nakłuwać widelcem od góry. Oliwę, miód oraz orzechy, czosnek i ocet porządnie wymieszać. Delikatnie łyżeczka, po łyżeczce nakładać na sery, tak żeby cała mieszanka z nich nie spłynęła. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 15 minut, aż ser będzie miękki. Podawać natychmiast.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 21.11.2012 08:49
rewelacyjne smaki;]
Wiesława1 06.04.2012 07:03
super
Jolanta40 05.01.2011 14:54
chętnie bym skosztowała takich smakowitości :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak