Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski z marynowanym patisonem :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana kwaśna 1 szklanka
musztarda 4 łyzeczki
sól - do smaku
pieprz 1 do smaku
majonez 1 szklanka
patisony marynowane 1/2 szklanki
pieczarki marynowane 1 szklanka
korniszony 1 drobno pokrojon

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski z marynowanym patisonem :

Wszystkie składniki wymieszać ze sobą . Doprawić do smaku . Zostawić na kilka godzin by się ,, przegryzły „. Zachowuje świeżość w lodówce ok. tygodnia .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 14.03.2017 23:39
Interesujący pomysł z tym patisonem:)
maciek7 07.06.2012 18:36
super
pacpaw 27.08.2011 21:23
te pieczarki i patison mogą być takie kupne, octowe w smaku czy są one marynowane w jakiejś konkretnej zalewie.
eli82 01.12.2010 09:36
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak