Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica wiejska

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajek 8
śmietany 2 łyżki
mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka
boczku wędzonego 10 dag
sól

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica wiejska

Jajka rozmieszać z mlekiem i mąką ziemniaczaną, boczek pokroić w kostkę, wytopić. Na rozgrzany tłuszcz wlać jajka, mieszać, aż jajecznica zgęstnieje. posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ogi18 28.12.2011 14:57
prosta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak