Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszona łopatak wieprzowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 1 kg
kminek Prymat 1 łyżeczka
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
sól do smaku
cebula 2 sztuki
Ziele angielskie całe Prymat 4 sztuki
smalec (do smażenia)

Przepis i sposób przygotowania na: Duszona łopatak wieprzowa

Mięso umyć i pokroić na plastry ok.2 cm. nasolić. Mięso smażyć na rozgrzanym smalcu dodać przyprawy, pokrojoną w krążki cebulę. Jak potrzeba podlać woda.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 07.04.2013 19:19
apetyczna super
Beata23 24.02.2013 11:56
pyszny obiadek
IKrakowianka 26.09.2012 18:58
świetny obiadek
caralajna 03.09.2012 06:40
super
kanu83 13.08.2012 23:10
extra
Grazyna0211 07.07.2012 11:55
lubimy takie mięsko
Ela15 14.06.2012 08:58
super
Wacław 24.05.2012 09:39
pyszne mięsko !
cooleczka 10.05.2012 21:50
pycha :)
Norgiusz 19.04.2012 07:22
super
Anna152 14.03.2012 07:35
pycha pycha
kate.500 31.12.2011 00:14
pycha
Kopiko1983 07.12.2011 07:18
Bardzo smaczne i pożywne danie!
Mariusz10 09.09.2011 22:16
super
m1monika 29.04.2011 22:58
super!!!
jeta72 14.04.2011 23:52
Smaczna;)
Malinka 13.01.2011 21:58
Osobiście przepadam za taką łopatką!
grasylwia 17.12.2010 15:50
super
4muffins 12.12.2010 21:16
pyszności :)
kuklik 11.12.2010 16:23
jutro taką szykuję
MAR3STA 01.12.2010 16:59
oj zjadłabym chętnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak