Sposób przygotowania

Mięso rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Jajka roztrzepać widelcem. Schab panierować w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na rumiano na gorącym oleju. Natłuścić żaroodporne naczynie ułożyć usmażone schaby. Na każdym kłaść: pokrojone pieczarki, ogórki, łyżkę kukurydzy i cebulę pokrojoną w kostkę. Przykryć plastrem sera. Zapiekać 10 - 15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetna sprawa taki schabik na obiad :).
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    oj, fajne, fajne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !