Sposób przygotowania

Ogórki obrać i podzielić na ćwiartki, cebulę pokroić w piórka, paprykę pokroić w paski. Warzywa zalać solanką, trzymać w zalewie solnej ok. 3 h. Sałatkę wyjąć z zalewy solnej i zalać zagotowaną zalewą octową. Pasteryzować. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajna nazwa i fajna sałatka :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    TAKIEJ JESZCZE NIE JADŁAM
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Chcesz zostać posłem? to nie lada gratka!!! Pomoże Ci w tym poselska sałatka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    brzmi nieźle
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !