Sposób przygotowania

Warzywa pokroić w plastry, posypać każde z osobna solą (około 2 dkg. soli na 1 kg. warzyw). Warzywa zostawić na noc. Zalewę zagotować, warzywa wycisnąć z soli, wrzucić do zalewy, gotować od 5-10 min w zalewie (marchew wcześniej poddusić). Przełożyć do słoików, nie pasteryzować. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno będzie smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    też tak myślę :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam jeszcze takiej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ja też nie robiłam ale wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !