Sposób przygotowania

Plastry karkówki rozbić. w miwsce wymeiszac marynatę: sol, pieprz, czosnek, olej, sos sojowy, odstawić na min 2h godzin w chłodne miejsce. Po tym czasie obsmarowac karczek keczupem i ulozyc w brytfance lub naczyniu do zapiekania, na to położyc pastry peieczrek, piórka cebuli. Zetrzeć na tarce żółty ser. Posypac mieso, dac łyzke majonezu na kazdy plaster, posypac wszystko bazylia. Zapiekać w piekarniku w temp. 180 st. aż mięso będzie miękkie ok 40min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Apetyczny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !