Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z pieczarkami i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron świderki 30 dag
pieczarki 30 dag
cebula 1 szt
ser żółty 20 dag
kucharek, sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z pieczarkami i serem

Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu.Pieczarki obrać, pokroić w plasterki i podsmażyć z cebulą pokrojoną w kostkę, doprawić.Wrzucić do gorącego makaronu i wymieszać.Ser starkować, wrzucić do gorącego makaronu z pieczarkami i wymieszać.Podawać gorące:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak