Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja faszerowane tuńczykiem i chrzanem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
majonez
tarty chrzan 1 łyżeczka
rzodkiewki 4 szt
natka pietruszki 1 łyżka
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane tuńczykiem i chrzanem

tuńczyka odcedzić, rozdrobnić.
ugotowane jaja obrać, przekroić na pół. wyjąć żółtka. Żółtka utrzeć z majonezem tuńczykiem i chrzanem, dodac natkę pietruszki. połówki białek wypełnić masą, nadając kształt całych jaj. przyozdobić rzodkiewkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak