Sposób przygotowania

Mięso, cebulę i papryke pokroić w kostkę, pieczarki na plasterki. Mięso mocno podsmayc na oleju, dodać warzywa i koncentrat pomidorowy i przyprawy, podsmażyć. Rozrobić 2,5 litra bulionu i wlac do mięsa. Gotowac ok. 1 godz. Ponownie przyprawic, jeśli jest taka potrzeba.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje ulubione smaki,pychaaaaaaaa !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna zupka, smakowita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam zupkę gulaszową :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takie zupki to ja bardzo lubię, uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pożywna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !