Sposób przygotowania

Kapuste pekinska przemyc, osuszyc i w razie potrzeby odrzucic zewnetrzne liscie. Papryke i selera naciowego obrac, umyc i osuszyc. Grejfruta obrac dokladnie z bialych zewnetrzych skórek, nastepnie podzielic na czastki, ktore pokoic wszerz na male kawalki. Papryke pokroic w cienkie slupki, selera drobniutko posiekac, ananasa odsaczyc z zalewy i o ile nie jest w kawalkach, pokroic na czastki. Natke umyc, osuszyc i posiekac. Wymieszac wszystkie skladniki lyzka. Skropic oliwa - ok 3 lyzki, dodac cukier - ok lyzka, sok ze swiezo wycisnietej cytryny, sól i pieprz. Wszystko dokladnie wymieszac, spróbowac i doprawic do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Fantastyczna , samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetna
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo lubię takie sałateczki :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    mniam, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł jeszcze takich nie jadłam ale czas spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !