Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt kakaowy

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 1 ½ szklanki
mąka pszenna 1 szklanka
jajko 6
mąka ziemniaczana 3 łyżki
kakao 2 łyżki
proszek do pieczenia 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt kakaowy

jaja ubić z cukrem na puszystą masę. Wsypać mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Ciasto wlać do wyłożonej papierem blaszki. Piec w temperaturze 180 stopni przez 25 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak