Sposób przygotowania

Czekoladę połamać na kawałki i na wolnym ogniu, w kąpieli wodnej podgrzewać, doprowadzając do powstania płynnej masy. Ubić białka na bardzo sztywną pianę. Wmieszać w nią gorącą masę czekoladową. Ubić śmietankę, lekko wymieszać ją z kremem; deser wstawić do lodówki na około 2 godziny. Przed podaniem ułożyć porcję w pucharkach lub na talerzykach i dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojjj bardzo lubię :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ojj pyszne to musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    bardzo dobre na chandrę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !